Tror du at du er en like god manager som Manchester Uniteds Ole Gunnar Solskjær? Nå kan du bevise det i Fantasy-ligaen «Medier24-ligaen».
Tror du at du er en like god manager som Manchester Uniteds Ole Gunnar Solskjær? Nå kan du bevise det i Fantasy-ligaen «Medier24-ligaen».

Er du Medie-Norges beste Fantasy Premier League-spiller?

Bli med i Medier24-ligaen og kjemp om flotte premier, samt en stor porsjon heder og ære.

Publisert

Lørdag 12. september sparkes en ny sesong av Premier League i gang.

Det betyr også at en ny sesong med spillet Fantasy Premier League er i anmarsj - og nå får du muligheten til å vise at du er Medie-Norges aller beste manager i Medier24-ligaen.

Den som stikker av med førstepremien når den kommende sesongen er over, vil vinne et årsabonnement på Medier24 og et reisegavekort til en verdi på 5.000 kroner.

I tillegg vil det med jevne mellomrom bli delt ut masse spennende Medier24-merch til spilleren som har plukket flest poeng hver måned. 

Koden for å melde seg inn i ligaen er qcv6mh. Du kan også melde deg inn i ligaen automatisk, om du først logger på brukerkontoen din, for så å trykke på denne lenken:

Om du ikke har spilt Fantasy før, er konseptet som følger:

Du velger ut femten fotballspillere til laget ditt, innenfor et budsjett som i spillet er satt til 100 millioner pund. Man kan også bytte spillere fra runde til runde. 

Hvordan spillerne dine presterer i den virkelige Premier League, i form av mål, målgivende pasninger, rene bur og redninger, vil gi dem poeng i spillet Fantasy Premier League.  

Mer detaljert informasjon om spillet, finnes på spillets hjemmeside.

Lykke til - måtte den beste manageren vinne!

Powered by Labrador CMS