TV2 Familieduellen Presentasjon av programleder Klaus Sonstad i studio
TV2 Familieduellen Presentasjon av programleder Klaus Sonstad i studio

Kjendisene tar med familien inn i TV 2s nye lørdagssatsning

Tar over etter «Hver gang vi møtes» på fredagskvelden på TV 2. Klaus Sonstad blir programleder - og Per Sandberg og Bahare Letnes  skal være med.

Publisert

«Familieduellen» er et feelgood underholdningsprogram for hele familien. I hvert program tar to kjendiser med seg familiene sine i studio for å konkurrere om hvem som kjenner Ola og Kari Nordmann best. 100 nordmenn har fått spørsmål om alt mellom himmel og jord, og det er deltagernes oppgave å gjette seg frem til hva de tror flest nordmenn har svart», skriver TV 2 i en pressemelding. 

«Familieduellen» tar over beste sendetid lørdag kveld når «Hver gang vi møtes»-sesongen er ferdig, og er inspirert av amerikanske «Family Feud».

– For meg som programleder er «Familieduellen» et ekstra spennende og utfordrende konsept. Her er det lite manus og mye improvisasjon, fordi mye av programmet baseres på dialogen mellom meg og gjestene rundt de svarene de kommer med. Det passer meg perfekt. Jeg elsker å bidra til å hente det beste ut av folk, og de leverer så det holder, sier programleder Klaus Sonstad i meldingen. 

Blant kjendisene som har stilt opp i programmet finner vi Per Sandberg og Bahare Letnes, Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, Lilli Bendriss, John Arne Riise, Katarina Flatland og Sophie Elise.

Lilli Bendriss med søsteren Aase Sydness og Sophie ELise med familie er klare for «Familieduellen» på TV 2.
Lilli Bendriss med søsteren Aase Sydness og Sophie ELise med familie er klare for «Familieduellen» på TV 2.

TV 2s programredaktør, Jarle Nakken, ser frem til å servere «Familieduellen» til kanalens seere.

– Det er utrolig gøy for oss i TV 2 å presentere «Familieduellen» for norske tv-seere. «Family Feud» har vært en stor suksess i blant annet USA i årtier. Når konkurranselystne kjendiser og deres nærmeste skal forsvare familieæren, trygt loset av Klaus Sonstad, kommer lørdagskveldene til å by på god stemning og mye moro på TV 2 utover våren, sier Nakken i pressemeldingen.

Programmet har premiere 9. mars.  

Powered by Labrador CMS