Per Brikt Olsen er ansatte som ny administrerende direktør i Fagpressen.
Per Brikt Olsen er ansatte som ny administrerende direktør i Fagpressen.

Per Brikt Olsen er ansatt som ny administrerende direktør i Fagpressen etter Elin Floberghagen

Kommer fra stillingen som konserndirektør for forretningsutvikling i Aller Media.

Publisert

Per Brikt Olsen (52) er en erfaren pressemann med lang fartstid fra A-pressen, Dagbladet og Aller Media. De siste 10-12 årene har Olsen i hovedsak arbeidet med digitalisering av Dagbladet.

Nå er han ansatt som ny leder av Fagpressen, opplyser styret i en pressemelding.

Styreleder Jan M. Moberg og styremedlem Britt Sofie Hestvik meldte seg begge inhabile i saken, men utenom disse to var det et enstemmig styre i Fagpressen gikk inn for Per Brikt Olsen.

Se vårt direkteintervju med Olsen her:

NÅ: Per Brikt Olsen er ny direktør i Fagpressen. Vi snakker med ham om jobben

Posted by Medier24 on Wednesday, March 1, 2017

«Bak ansettelsen ligger det en grundig prosess med tester, intervjuer, oppgaver og omfattende referansesjekk ledet av Raadgiverhuset», opplyser de i meldingen, hvor de også skriver at de ansatte i Fagpressen har også fått et ord med i laget.

– Fra første stund i ansettelsesprosessen har Per Brikt Olsen lagt vekt på verdien av redaksjonell troverdighet og godt innhold, sier leder for ansettelsesutvalget, Ole Henrik Nissen-Lie i pressemeldingen.

– Takk til ansettelsesutvalg og styret i Fagpressen som har valgt meg til ny administrerende direktør i Fagpressen.  Jeg ser frem til oppgaven med spenning og entusiasme. Fagpressen er viktig, mye viktigere enn folk flest tenker over, tror jeg.  Den journalistikk de 207 medlemmene av Fagpressen produserer blir stadig viktigere stemmer i samfunnsdebatten, sier han i meldinga.

Powered by Labrador CMS