Kjell-Erik Nordenson Kallset (50) forlater Klasse­kampen for å bli kommunikasjons­sjef i Fag­forbundet

– Bakgrunn, kompetanse og erfaring er midt i blinken. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Kjell-Erik, sier Fagforbundets leder, Mette Nord.

Publisert

Kjell-Erik Nordenson Kallset (50) har takket ja til å bli kommunikasjonssjef i Fagforbundet, opplyser de i en pressemelding.

Kallset er i dag nyhetssjef i Klassekampen og har tidligere bekledd roller som journalist, avdelingsleder, kommentator og redaktør i Klassekampen og Dagsavisen.

Kjell-Erik Nordenson Kallset (50) har takket ja til å bli kommunikasjonssjef i Fagforbundet.
Kjell-Erik Nordenson Kallset (50) har takket ja til å bli kommunikasjonssjef i Fagforbundet.

Han har også vært informasjonssjef i Nei til EU, og har erfaring fra politikk og organisasjonsliv.

- Vi er glad for at Kjell-Erik Kallset har takket ja til å bli kommunikasjonssjef i Fagforbundet. Bakgrunn, kompetanse og erfaring er midt i blinken. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Kjell-Erik, sier Fagforbundets leder, Mette Nord.

Kallset har mastergrad i historie med fordypning i arbeiderbevegelsens historie i Norge, moderne norsk historie og europeisk integrasjon.

I tillegg har han grunnfag i sosiologi og statsvitenskap. Kallset har skrevet boka Makta midt imot, om den norske EU-kampen.

Kallset tiltrer stillingen i løpet av våren. Inntil da fortsetter Tone Zander som kommunikasjonssjef - en stilling hun har hatt siden 1992.

Powered by Labrador CMS