Fædrelandsvennen skriver på lederplass at Märtha Louise bør si fra seg prinsessetittelen fordi de mener den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng.

Fædrelandsvennen ber prinsesse Märtha Louise si fra seg tittelen

Avisa skriver på lederplass at Märtha Louise bør si fra seg prinsessetittelen fordi de mener den ikke bør brukes i kommersiell sammenheng.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Fædrelandsvennen skriver at det opp til prinsessen å velge hvem hun vil være kjæreste med og at hun står fritt til å tro på hva hun vil, men avisen mener det angår hele samfunnet når hun og hennes nye kjæreste Durek Verrett bruker prinsessetittelen i kommersiell sammenheng.

Avisen viser til navnet på turneen, som heter «The Princess and The Shaman». Paret offentliggjorte forholdet få dager før turneen skulle starte og billettsalget har økt betydelig etter dette, skriver avisen.

«Med andre ord bruker Märtha Louise aktivt prinsessetittelen til å fremme salg av billetter. Det er uholdbart», skriver avisen på lederplass og fortsetter:

«Märtha Louise har flere ganger før blitt oppfordret til å si fra seg tittelen. Det rådet bør hun følge. Både av hensyn til seg selv og kongehuset».

Prinsessen og sjamanens foredragsturné om selvrealisering starter i København søndag. Deretter bærer det videre til Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad neste uke.

Powered by Labrador CMS