Podkast:

MediaPuls 233: De unge forlater Facebook! Hvorfor? Og gjør de virkelig det?

Var det foreldrene som drepte Facebook? Vi tar nok en gang opp denne tråden.

Publisert

Falske følgere og likerlikk

Er det mulig å kickstarte sin tilstedeværelse på Instagram ved å kjøpe følgere og likerklikk for en bedrift? Hva med å abonnere på en tjeneste som genererer 100 falske likerklikk hver post. Og hva om du kjøper 100.000 falske Facebook-følgere til din verste konkurrent. Hva skjer da? Kan du påvirke algoritmene? Kan du påvirke rekkevidden negativt? Det er vel ikke ulovlig? Men moralskt er det på skikkelig luggeføre.

Derfor mister Facebook de unge

Det er et tilbakevendende tema – at Facebook mister de unge brukerne. E24 skrev for kort tid siden at …. Facebook kommer til å miste over 3 millioner brukere under 25 år i Storbritannia og USA i løpet av 2018. Men har de unge forlatt Facebook? Og hvorfor? 

Sosiale medier siden sist:

  • Twitter og Snapchat vil vokse på Facebooks bekostning
  • Twitter vil komme botsa til livs
  • Nye muligheter for bruk av hashtags på Instagram
  • Facebook-trafikken til mediehusene synker
  • Satser 393 millioner på krypterte apper
  • Samsung lanserte Galaxy S9

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS