Randi Zuckerberg på Oslo Business Forum tidligere i april.
Randi Zuckerberg på Oslo Business Forum tidligere i april.

Podkast

MediaPuls 248: Hun er søsteren til Mark og jobbet flere år i Facebook. Her er hele foredraget fra Randi Zuckerberg på Oslo Business Forum

- It's complicated, sier den engasjerte teknologen og entreprenøren.

Publisert

Randi Zuckerberg, søsteren til Mark Zuckerberg, holdt et fantastisk foredrag under Oslo Business Forum, som ble arrangert på The Qube utenfor Oslo, 10. april.

Fikk du det ikke med deg, kan du høre det i sin helhet nå.

Randi Zuckerberg er mye mer enn bare søsteren til Mark Zuckerberg, grunnleggeren av Facebook. Før hun var direktør for markedsutvikling og talsperson for Facebook, jobbet hun to år i Ogilvy & Mather og deltok som paneldeltager på Forbes on Fox.

Hjernen bak Facebook Live

I løpet av sin periode i Facebook, var det Randi som kom opp med ideen om Facebook Live. Det var med andre ord Randi som blant annet førte til at den daværende amerikanske presidenten, Barack Obama, tok kontakt, og ba om å komme på «showet» hennes – for å nå ut til det amerikanske folk.

Randi ble rangert som en av «50 Digital Power Players» i 2010 av The Hollywood Reporter. I 2011 forlot hun Facebook og startet opp sitt eget sosiale medier-selskap, Zuckerberg Media, og har siden den gang produsert programmer og digitalt innhold for The Clinton Global Initiative, Cirque du Soleil, FN og Condé Nast.

Foredragsholder under Oslo Business Forum

Under Oslo Business Forum på The Qube utenfor Oslo, holdt hun et fantastisk inspirerende foredrag. Et foredrag full av humor, selvironi, men også sterke historier om det å være entreprenør og ikke minst kvinne i en ellers mannsdominerende teknologibransje.

MediaPuls var tilstede, og var så heldige at vi fikk lov til å publisere foredraget hennes i sin helhet.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioStitcher RadioGoogle Play MusicOvercast eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS