MediaPuls episode 76: Gard Michalsen i Medier24 er forsiktig skråsikker

PODKAST: MediaPuls tar sommerpraten med vår samarbeidspartner, Medier24.com, ved Gard Michalsen og får forsiktige skråsikre svar på fremtiden.

Publisert Sist oppdatert

 Marius og Hans-Petter fortsetter med nye episoder, til tross for at det er sommerferie – og til tross for at de befinner seg over 3,300 kilometer fra hverandre.

Episode 76 er spilt inn i to biler – fra henholdsvis nord på Mallorca, og nord i Norge.

I denne episoden har vi fått besøk av vår egen samarbeidspartner, Medier24.com, ved Gard Michalsen. En pest og en plage, mener noen, mens det helt åpenbart ser ut som de fleste setter pris på den nye konkurrenten til Journalisten.no og Kampanje.com.

Foruten sommerpraten med Gard, diskuterer Marius og Hans-Petter flere av de nye Live-funksjonene fra Facebook og Twitter. Snapchat har også kommet med et par nye endringer, mens kanskje den største nyheten i løpet av uken som gikk – hva gjelder sosiale medier – var Internett-dronen til Facebook.

Fra 2 til 1, men fortsatt dobbelt så mange

Vi vil kun legge ut en episode av MediaPuls i løpet av sommerferien, men det er dobbelt så mange sammenlignet med de fleste andre podkastere som tar fullstendig sommerferie. Hver uke vil vi ha en ny spennende gjest på besøk – fra innsiden og utsiden av mediabransjen.

Hør på MediaPuls via 

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/275156681" params="color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Nyttige lenker:

MediaPuls presenteres på Medier24 i samarbeid med podkasterne Hans-Petter Nygård Hansen og Marius Karlsen. Besøk også mediapuls.no.

Powered by Labrador CMS