Randi Zuckerberg og Richard Quest kommer til Norge.
Randi Zuckerberg og Richard Quest kommer til Norge.

CNN-profilen Richard Quest og Facebooks tidligere talskvinne Randi Zuckerberg kommer til Norge

Også Googles Abigail Posner, sjakkgeniet Garry Kasparov og Egmont-toppen Steffen Kragh besøker Oslo Business Forum i april neste år.

Publisert

I dag ble programmet klart for Oslo Business Forums konferanse Leadership in Changing Times.

Og to unge konferanse-gründerne Christoffer Omberg og Marius Røed Wang har booket flere store navn som de håper skal fylle The Qube med 3.000 deltakere.

Oslo Business Forum- gründerne Christoffer Omberg, Marius Røed Wang.
Oslo Business Forum- gründerne Christoffer Omberg, Marius Røed Wang.

– Vi ønsker å utfordre status quo. Vi tror på å tenke annerledes og utenfor boksen. Når vi nå arrangerer konferansen 'Leadership in Changing Times' har vi fokusert mye på dette, sier gründer og daglig leder Christoffer Omberg (24) i en pressemelding.

Av internasjonale foredragsholdere på konferansen kommer tidligere verdensmester i sjakk og pådriver for kunstig intelligens Garry Kasparov.

I tillegg kommer Mark Zuckerbergs søster, Randi Zuckerberg. Hun er tidligere direktør for markedsutvikling og pressetalskvinne i Facebook, leder for strategisk planlegging i Google, Abigail Posner, CNN-profil Richard Quest og Oxford-professor Rachel Botsman.

Av nordiske foredragsholdere kommer hotellkongen Petter Stordalen, Egmont-sjef Steffen Kragh og NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

– Konferansen vil inspirere og gi konkrete eksempler på hvordan ledere kan stå bedre rustet for endringene som kommer. De mest robuste omfavner endringene og bruker det som et konkurransefortrinn. Fellestrekkene er at de implementerer teknologien raskt, alltid jager etter best practice og forkaster det som ikke fungerer, sier Omberg i en pressemelding og fortsetter:

– På akkurat dette området tror vi det norske næringslivet fremdeles har mye å gå på, sier Omberg.

Powered by Labrador CMS