Informasjonsdirektør Even Westerveld i DNB. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Informasjonsdirektør Even Westerveld i DNB. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Even Westerveld slutter som kommunikasjons­direktør i DNB

Begynner som leder for Marked og Distribusjon i Vipps.

Publisert

Vipps henter kommunikasjonsdirektøren i DNB, Even Westerveld, skriver de i en pressemelding.

Westerveld har erfaring både fra DNB, som partner i Geelmuyden.Kiese og fra Stortinget. Nå blir han leder for Marked og Distribusjon i Vipps. 

- Etter sju intense og ekstremt lærerike år i banken gleder jeg meg veldig til å komme «hjem» til Vipps. Å være med å døpe og lansere Vipps i 2015 er det morsomste jeg har gjort på jobb noen gang. Nå har Vipps vokst videre med BankAxept og BankID og blitt et sterkt bevis på hva det norske bankfelleskapet betyr for samfunnet. Jeg ser veldig frem til å fortsette å forenkle hverdagen for folk og bedrifter sammen med de supre folkene i Vipps-teamet, sier Westerveld i meldingen.

Området har frem til nå også vært ledet av nestsjef Elisabeth Haug.

- Da min hovedprioritet fremover er nye vekstinitiativ, samtidig som vi fortsatt har høye ambisjoner om å ha Norges råeste marked og kommunikasjonsmiljø, har vi ansatt Even Westerveld som ny leder for Marked og Distribusjon i Vipps, sier nestsjef i Vipps, Elisabeth Haug, i meldingen. 

- Han er i tillegg en sterk og dyktig fagperson på kommunikasjonsområdet, og vi ser frem til å få hans sterke bidrag både i organisasjonen og ikke minst i ledergruppa til Vipps, sier Rune Garborg, sjef i Vipps i meldingen.  

Powered by Labrador CMS