De ansetter tre journalister: Julie Anda Hovland (23), Lise Valbø Rønningen (41) og Even Skårberg Aarnes (30). I tillegg ansetter de Jon-Inge Hansen (60) som redaksjonell innholdsutvikler.
De ansetter tre journalister: Julie Anda Hovland (23), Lise Valbø Rønningen (41) og Even Skårberg Aarnes (30). I tillegg ansetter de Jon-Inge Hansen (60) som redaksjonell innholdsutvikler.

Varden styrker laget: Ansetter Julie (23), Lise (41), Even (30) og Jon Inge (60)

Varden henter Julie Anda Hovland (23) og Even Skårberg Aarnes (30) fra NRK og Lise Valbø Rønningen (41) «hjem» til journalistikken og avisa. I tillegg ansetter de Jon-Inge Hansen (60) som redaksjonell innholdsutvikler.

Publisert

Varden satser, og ansetter fire nye folk, skriver de på sine egne sider.

De ansetter tre journalister – Julie Anda Hovland (23), Lise Valbø Rønningen (41) og Even Skårberg Aarnes (30). I tillegg ansetter de Jon-Inge Hansen (60) som redaksjonell innholdsutvikler.

Sjefredaktør Tom Erik Thorsen er svært fornøyd med nyansettelsene. 

– Det er tre meget solide journalister vi har ansatt, og jeg gleder meg stort til de begynner i Varden over nyttår og utover vinteren. De tre har, selvsagt på ulik måte, kompetanse og geografisk tilhørighet som gjør at vi får en enda større bredde i redaksjonen, og det er viktig, sier han til egen avis.

 

Henter to fra NRK

Både Hovland og Aarnes kommer fra NRK Telemark, hvor Hovland har jobbet som journalist og Aarnes som journalist og vaktsjef. Aarnes forteller at det er litt vemodig å forlate NRK, men at han gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver. 

– Det er litt vemodig. Jeg har for min egen del et behov for å gå litt videre og prøve noe nytt. Jeg har vært i NRK hele livet, og har aldri jobba noe annet sted. Jeg gleder meg veldig til å begynne i Varden og få oppleve en annen del av bransjen enn NRK, sier Aarnes til Medier24.

Hovland på sin side gleder seg til å bidra til å levere kvalitetsjournalistikk til lesere over hele Telemark. 

– Dette er en avis jeg er vokst opp med og jeg er veldig takknemlig for at jeg får være en del av en så godt team. Jeg gleder meg til nye utfordringer, og til å få skrive nære saker fra både by og distriktene. Rett og slett gleder jeg meg bare skikkelig til å komme meg ut å møte mennesker som preger Telemark. Lokaljournalistikk er viktig og jeg gleder meg til å skrive den, skriver hun til Medier24. 

 

Kommer tilbake til journalistikken

I tillegg henter avisa Lise Valbø Rønningen (41) «hjem» til Varden – etter at hun har jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Skien kommune en periode.

– Jeg har hatt et lærerikt og bra år i Skien kommune, med veldig gode kolleger. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake til journalistikken og redaksjonen i Varden, skriver hun til Medier24 og legger til: 

– Jeg takket ja fordi jeg opplever at Varden satser enda mer på innhold enn tidligere, og fordi jeg vil bidra til at vi har den beste og viktigste journalistikken i Telemark.

Sist ut av «nyansettelsene» er Jon Inge Hansen (60), som er ansatt som redaksjonell innholdsutvikler. Han har jobbet i Varden siden 2011, ifølge avisa selv, men er ny i rollen som redaksjonell innholdsutvikler. 

– Jeg har jobbet i Varden i ti år, snart 40 som journalist, drøyt halvparten av dem i VG. Jeg sa ja til jobben som innholdsutvikler fordi jeg tror denne bakgrunnen gjør at jeg bidra til at vi blir bedre og levere bedre saker, skriver han til Medier24. 

Alle fire er på plass i sine nye roller i løpet av vinteren og våren 2020, ifølge Varden selv.

Powered by Labrador CMS