Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen starter kommunikasjonsbyrå

– Vi skal tilby mediekunnskap til alle som trenger det.

Publisert

Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen går sammen og starter kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen, opplyser duoen i en pressemelding.

Sammen skal de «tilby mediekunnskap til alle som trenger det.», sier de ferske PR-kompanjongene, og utdyper:

– Kunnskap om hvordan mediene fungerer. Sånn som enkelte sjefer i høy sjø trenger. De har sikkert et PR-byrå, men mange av dem ser ut som de ikke har skjønt at journalistene gjerne vil ha svar på spørsmålene sine. Det lærer man på mediekunnskap valgfag, hos Sannum & Bergestuen.

Duoen kjenner hverandre godt fra før, og har - sammen med Christian Marstrander - siden mai stått bak mediepodkasten «Tut & Mediekjør».

Sannum har tidligere vært partner i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese, og har også jobbet ti år i Try Apt. I tillegg satt hun 14 år i Pressens Faglige Utvalg fram til 2018.

Sannum var også medlem av Presseforbundets kildeutvalg, som i fjor leverte rapporten om medienes kildebruk som har skapt heftig debatt.

Bergestuen har på sin side bred bakgrunn som journalist, redaktør og programleder fra blant annet TVNorge og Kanal24, og senere som forfatter,  kommunikasjonsrådgiver og kommunikasjonsdirektør.

Både Sannum og Bergestuen har begge allerede hvert sitt enkeltpersonsforetak innen PR og kommunikasjon.

Powered by Labrador CMS