Blåser nytt liv i XL på P1, Programleder
Blåser nytt liv i XL på P1, Programleder

Espen Thoresen og XL gjør comeback etter 21 år

Espen Thorsen får blant annet besøk av XL-veteraner som både Atle Antonsen, Johan Golden, Anne Lindmo, Øystein Karlsen og Jon Toset

Publisert Sist oppdatert

I løpet av åtte lørdager i sommer kommer Espen Thorsen og XL på NRK P1, skriver NRK.

Det er 21 år siden XL takket for seg. Thorsen lover at XL-ånden er ivaretatt, selv om det har gått noen år.

– Vi er ikke interessert i å lage en blek etterligning av det vi lagde før. XL 21 er et selvstendig produkt, men det er fortsatt infotainment skikkelig midt på treet. Og vi skal være interessante, ikke aktuelle. Her blir det gjester, men ingen aktuelle gjester. Aktuelle mennesker er per definisjon kjedelige, sier Thoresen.

I tillegg til Thorsen blir det også gjenhør med andre XL-veteraner som både Atle Antonsen, Johan Golden, Anne Lindmo, Øystein Karlsen og Jon Toset

Kanalsjef i NRK P1, Bjørn Tore Grøtte, er strålende fornøyd med å ha fått XL på plass. Det er noe han har ønsket seg i flere år.

– Jeg tror dette kan bli radiomagisk. Jeg har vært fan helt siden de herja på nittitallet, og jeg forble fan, selv om jeg nesten ble kåra til ukas dust av Espen og hans snakkbar. De syntes organisasjonen russ mot gasskraftverk som jeg fronta var skikkelig dustete. Det er jeg forresten enig i.

Powered by Labrador CMS