Espen Skarphagen
Espen Skarphagen

Espen Skarphagen går fra D2 til ABC Startsiden

Blir kommersiell konseptutvikler i ABC Startsiden.

Publisert

Det melder ABC Startsiden i en pressemelding.

-Jeg gleder meg til å jobbe med innholdskonsepter og kanskje også lage mer innhold selv, sier Skarphagen ifølge meldingen.

Skarphagen har jobbet i Dagens Næringsliv siden 2009. Han går fra stillingen som kommersiell produktsjef og salgssjef i D2 til å bli kommersiell konseptutvikler med budsjettansvar for Startsidens nye prosjekt «Norsk HowTo-lab». 

Skarphagen har i flere år har drevet hagebloggen «Skarpihagen» på fritiden. Han har tidligere jobbet for Schibsted forlag og har bakgrunn fra blomsterforretning der han blant annet kan vise til fagbrev som blomsterdekoratør.

Skarphagen har allerede tiltredt i sin nye stilling i Startsiden. I meldingen står det at han vil få en sentral rolle i oppbyggingen av den nye avdelingen som skal lage gjør-det-selv-innhold i samarbeid med kommersielle partnere, som heter «Norsk HowTo-lab».- Jeg er imponert over den gode responsen HowTo-lab får på innholdet de lager og hvor engasjerte leserne er. Nå gleder jeg meg til å invitere kommersielle partnere med på spennende videoprosjekter, sier Skarphagen ifølge meldingen. 

Powered by Labrador CMS