Espen Løkeland-Stai (46) går fra stilling som nyhetsredaktør i Dagsavisen og blir Khronos aller første korrespondent i Brussel.
Espen Løkeland-Stai (46) går fra stilling som nyhetsredaktør i Dagsavisen og blir Khronos aller første korrespondent i Brussel.

Espen Løkeland-Stai forlater Dags­avisen. Blir ny Brussel-korrespondent i Khrono

Nyhetsredaktøren i Dagsavisen blir Khronos første korrespondent på det nyopprettede Brussel-kontoret.

Publisert

Espen Løkeland-Stai (46) går fra stilling som nyhetsredaktør i Dagsavisen og blir Khronos aller første korrespondent i Brussel, opplyser Khrono i en melding.

Løkeland-Stai har solid redaksjonell erfaring med utenriksjournalistikk og har blant annet vært utenriksredaktør i Klassekampen. De siste fem årene har han vært ansatt som nyhetsredaktør i Dagsavisen, før det jobbet han som politisk journalist i samme avis.

- Jeg er utrolig glad for å få en redaksjonell kapasitet som Espen på Khrono-laget. Sammen skal vi drive nybrottsarbeid på nisje-utenriksstoff for kunnskapssektoren. Fra Brussel-kontoret får han en viktig og sentral rolle i redaksjonen på et av våre nye satsingsområder, sier redaktør Tove Lie i meldinga.

— Det er gjort en imponerende jobb med å bygge opp Khrono til en leverandør av god journalistikk på et viktig og underdekket felt. Jeg ser fram til å være med på å utvikle utenriksjournalistikken på dette feltet, sier Espen Løkeland-Stai i meldinga.

Han tiltrer stillingen i midten av september.

Powered by Labrador CMS