Digitalbyrået vokser videre: Espen Falkevik og Mathis Fenne til Norse Digital

Styrker rådgiverteamet og leveranseavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Norse Digital har de siste årene opplevd kraftig vekst.

- For å støtte opp under dette og skape gode leveranseprosesser for Norse Digitals kunder har vi nå ansatt to viktige ressurser til den norske avdelingen, sier daglig leder Lasse Bjørseth i en melding om to nye ansatte:

Espen Falkevik er ansatt som Head of Resources & Delivery. Espen har 10 års erfaring fra Accenture med å trekke store digitale prosjekter gjennom alle nødvendige faser.

- Med over 100 engasjerte ansatte i Norse Digital vil Espen spille en viktig rolle for at ressurser og leveranser håndteres best mulig, skriver byrået.


- Det er en utrolig spennende tid å komme inn i et selskap i stor vekst. Norse Digital har mange prosjekter på trappene og med min erfaring fra store digitale prosjektleveranser i Accenture er jeg overbevist om at vi sammen styrker Norse Digitals posisjon som en ledende aktør innen utviklingen av digitale løsninger, sier Falkevik.

Mathis Fenne kommer inn i Norse Digitals rådgiverteam og er allerede i gang med mange spennende prosjekt for byråets kunder innen e-handelsløsninger og applikasjonsutvikling.

- Mathis har en bred teknisk salgserfaring og en kompetansebase som kommer våre kunder til gode. Hans styrke ligger i finne et godt samspill mellom kundenes forretningsmål og valgt teknisk løsning, sier byrået om Fenne.

Og nå varsler Norse Digital flere nye hoder i tida som kommer.


- Med mange nye kunder inn døra i 2016, så vil vi styrke teamet vårt ytterligere i tiden fremover. Flere og flere organisasjoner ser viktigheten av digitalisering og ut av dette dukker det opp mange spennende forretningsmodeller. Norse Digital ønsker å ta en tydelig posisjon i å bistå disse i transformasjonen, sier daglig leder Lasse Eriksen Bjørseth.

Powered by Labrador CMS