Digitalbyrået vokser videre: Espen Falkevik og Mathis Fenne til Norse Digital

Styrker rådgiverteamet og leveranseavdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Norse Digital har de siste årene opplevd kraftig vekst.

- For å støtte opp under dette og skape gode leveranseprosesser for Norse Digitals kunder har vi nå ansatt to viktige ressurser til den norske avdelingen, sier daglig leder Lasse Bjørseth i en melding om to nye ansatte:

Espen Falkevik er ansatt som Head of Resources & Delivery. Espen har 10 års erfaring fra Accenture med å trekke store digitale prosjekter gjennom alle nødvendige faser.

- Med over 100 engasjerte ansatte i Norse Digital vil Espen spille en viktig rolle for at ressurser og leveranser håndteres best mulig, skriver byrået.


- Det er en utrolig spennende tid å komme inn i et selskap i stor vekst. Norse Digital har mange prosjekter på trappene og med min erfaring fra store digitale prosjektleveranser i Accenture er jeg overbevist om at vi sammen styrker Norse Digitals posisjon som en ledende aktør innen utviklingen av digitale løsninger, sier Falkevik.

Mathis Fenne kommer inn i Norse Digitals rådgiverteam og er allerede i gang med mange spennende prosjekt for byråets kunder innen e-handelsløsninger og applikasjonsutvikling.

- Mathis har en bred teknisk salgserfaring og en kompetansebase som kommer våre kunder til gode. Hans styrke ligger i finne et godt samspill mellom kundenes forretningsmål og valgt teknisk løsning, sier byrået om Fenne.

Og nå varsler Norse Digital flere nye hoder i tida som kommer.


- Med mange nye kunder inn døra i 2016, så vil vi styrke teamet vårt ytterligere i tiden fremover. Flere og flere organisasjoner ser viktigheten av digitalisering og ut av dette dukker det opp mange spennende forretningsmodeller. Norse Digital ønsker å ta en tydelig posisjon i å bistå disse i transformasjonen, sier daglig leder Lasse Eriksen Bjørseth.

Powered by Labrador CMS