Tidligere Aftenposten-redaktør Espen Egil Hansen ny styreleder i Shifter

– Få andre i Norge kan kombinere kommersiell teft med høy redaksjonell integritet, på den måten Espen har gjort i Aftenposten, sier medgründer og daglig leder.

Publisert

Espen Egil Hansen er ny styreleder i nettavisen Shifter. Han overtar etter tidligere TVNorge-sjef Harald Strømme.

Det opplyser Shifter i en pressemelding.

Hansen er tidligere sjefredaktør og administrerende direktør i Aftenposten. I tillegg har han hatt en lang lederkarriere bak seg i VG.

Han mener at Shifter dekker allerede i dag morgendagens næringsliv, og gleder seg til å hjelpe Shifter med å utvikle denne posisjonen.

– Jeg tar denne oppgaven fordi jeg er imponert over hva Shifter er i dag, og fordi jeg tror det kan bli noe langt mer i fremtiden, sier styreleder Espen Egil Hansen.

Hansen mener Shifter har troverdighet fordi de er et medium for og av tech-gründere.

Han mener at dette gjort at Shifter har fått abonnenter og lesere langt ut over startupmiljøene. Nettopp fordi de er så tydelige på ett felt, blir de relevante for flere, sier han.

Medgründer og daglig leder i Shifter, Lucas Weldeghebriel, er glad for å få Hansen inn som styreleder.

– Få andre i Norge kan kombinere kommersiell teft med høy redaksjonell integritet, på den måten Espen har gjort i Aftenposten. Den erfaringen han har med å skape inntekter på toppen av en sterk redaksjonell merkevare, vil være svært verdifull for oss i Shifter fremover.

Powered by Labrador CMS