Statsminister Erna Solberg og nå statssekretær Fabian Stang. Dette bildet ble tatt ved en tidligere anledning.
Statsminister Erna Solberg og nå statssekretær Fabian Stang. Dette bildet ble tatt ved en tidligere anledning.

Statsminister Solberg glad Stang slettet terror-tweet om Dagens Næringsliv

«Før likene i London er kalde har noen lekket norske terrormål, som regjeringen prøvet å skjerme. Nå hviler et tungt ansvar på Dagens Næringsliv», skrev statssekretær Stang. Nå er det slettet.

Publisert

Statsminister Erna Solberg (H) er glad Fabian Stang slettet Twitter-meldingen om Dagens Næringslivs omtale av den hemmelige beredskapsrapporten.

– Det var klokt av Stang å slette disse tweetene, som ikke representerer regjeringens holdning, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

Da Dagens Næringsliv røpte detaljer fra Riksrevisjonens hemmelige rapport om norsk beredskap torsdag, valgte Stang å kommentere saken slik på Twitter:

Stang har nå slettet meldingen, som ble lagt ut torsdag kveld.

Før likene i London er kalde har noen lekket norske terrormål, som regjeringen prøvet å skjerme. Nå hviler et tungt ansvar på Dagens Næringsliv.

– Det ble to feil med den. Det ene var å trekke inn London, som av mange ble oppfattet som for sterkt. Det må jeg respektere, sier Stang til NRK.

Stang sier han holder fast ved budskapet som han ønsket å formidle, nemlig at DN etter hans mening har et stort ansvar "for ikke å offentliggjøre opplysninger som kan inspirere til terror".

Powered by Labrador CMS