Kun TV 2 får intervjue fotballkometen Erling Braut Haaland i forbindelse med neste landskamp

Pågangen etter superspissen Erling Braut Haaland er så stor at Norges Fotballforbund velger å skjerme 19-åringen før landskampen mot Serbia.

Publisert

Alle vil ha en bit av Erling Braut Haaland, men Norges Fotballforbund (NFF) sørger for at norsk presse sitter igjen med smuler når 19-åringen kommer til landslagssamling i Oslo neste måned.

NFF opplyser til VG at de tar grep og skjermer landets heteste tenåring fra pressen. Kun TV-rettighetshaver vil få intervjue Haaland på tomannshånd før kampen. For øvrig presse er Haaland kun tilgjengelig på en pressekonferanse sammen med landslagssjef Lars Lagerbäck.

Årsaken er at landslagets nye superspiss ikke skal tappes for energi før den viktige nasjonsligakampen mot Serbia.

– Vi merker at Erling er en av de heteste spissene i Fotball-Europa. Det er ikke bare fra sportsjournalister. Det er henvendelser fra ulike underholdningsprogrammer, talkshow, portrett- og dokumentarønsker, sier mediesjef Svein Graff til avisen.

Etter overgangen fra Salzburg til Borussia Dortmund har nordmannen fortsatt å være brennhet foran mål. I helgen satte han inn sin sjette og sjuende scoring etter overgangen til Bundesliga for tre kamper siden. I de to første kampene var han innbytter.

Landskampen mot Serbia spilles 26. mars. 

Powered by Labrador CMS