VG-journalist Erlend Ofte Arntsen (36) er VGs nye USA-korrespondent.

Her er VGs nye USA-korrespondent

Erlend Ofte Arntsen (36) er ansatt som VGs neste USA-korrespondent: – Han har lang erfaring fra ulike deler av nyhetsjournalistikken, er en moderne historieforteller og har i tillegg en unik metodisk verktøykasse, sier nyhetsredaktør.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Erlend Ofte Arntsen (36) fra Værøy i Nordland er ansatt som VGs neste USA-korrespondent. 

Det opplyser avisen i en pressemelding.

Ofte Arntsen reiser til USA på nyåret, og skal sammen med familien ha base i Austin, Texas. Han vil reise til ulike deler av kontinentet, både for å dekke den politiske situasjonen i kjølvannet av valget og for å speile utviklingen av det amerikanske samfunnet.

Nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken er strålende fornøyd med å ha Ofte Arntsen som VGs neste korrespondent i USA.

- Han han lang erfaring fra ulike deler av nyhetsjournalistikken, er en moderne historieforteller og har i tillegg en unik metodisk verktøykasse. 

Erlend Ofte Arntsen kom til VG i 2011 og har de fem siste årene jobbet i Dagsorden - VGs avdeling for undersøkende journalistikk. Han vant SKUP-diplom sammen med Shazia Majid for sitt arbeid med UDs bistandskonsulenter.

Ofte Arntsen har også vært en del av krimgruppa i Nyhetsavdelingen, har erfaring fra VGs featureavdeling og har også jobbet for TV2, DN og Vårt Land. I tillegg har han skrevet boken «Fremmedkrigerne» mens han jobbet i VG.

Ofte Arntsen skal levere journalistikk til alle VGs plattformer, både tekst, video og lyd.

Powered by Labrador CMS