Erlend Fossbakken er ansatt som medierådgiver i Skattedirektoratets kommunikasjonsavdeling.

Erlend Fossbakken forlot Kampanje etter nær 20 år. Når blir han medie­rådgiver i Skatte­etaten

Erlend Fossbakken er ansatt som medierådgiver i Skattedirektoratets kommunikasjonsavdeling.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det bekrefter Fossbakken overfor Medier24.

- Jeg har fått stadig mer lyst til å arbeide med samfunnsnyttig kommunikasjon på helt andre områder enn innen journalistikken. Helt siden sosialøkonomitimene på skolen har jeg vært interessert i samfunnsøkonomi og finansieringen av velferdssamfunnet. Vellykket skatteforvaltning er en av pilarene vår samfunnsmodell hviler på. Jeg gleder meg til å starte i Skatteetaten, sier Fossbakken, som har sin første dag arbeidsdag 1. oktober.

Skattedirektoratets kommunikasjonsavdeling har det overordnede ansvaret for intern og ekstern kommunikasjon i Skatteetaten, som består av et direktorat og seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 6.500 ansatte. 

Fossbakken skal jobbe med daglig mediehåndtering, forberede ledere på aktuelle saker i nyhetsbildet, og vil samarbeide tett med ulike fagmiljø i Skatteetaten.

Han kommer fra stillingen som desksjef i Kampanje, hvor han har vært en av tre eiere siden 2009 og styreleder siden 2013.

Fossbakken ble ansatt i Kampanje for 19 år siden. På 90-tallet var han innom Malvik-Bladet, Arbeider-Avisa/Avisa Trondheim og Adresseavisen før han flyttet til hovedstaden.

Han og Hilde Nyman solgte nylig majoriteten av aksjene i Kampanje til den tredje eieren, daglig leder og ansvarlig redaktør Knut Kristian Hauger.

Powered by Labrador CMS