Erik Waatland blir leder for Hellkonferansen 2017. Vil gjøre den enda viktigere

- Dette er første gang på mange år at det blir valgt komiteleder så tidlig og det er et signal for meg at eierne ønsker å fornye og forbedre, sier Waatland.

Publisert Sist oppdatert

Erik Waatland rykker opp og blir ny leder for Hellkonferansen i 2017. 27-åringen ønsker å fornye og forbedre journalistkonferansen.

Han er valgt av Nord-Trøndelag journalistlag, Trondhjems journalistforening og Trøndelag redaktørforening til å lede den neste konferansen.

Erik Waatland er bosatt i Steinkjer, men kommer opprinnelig fra Trondheim. Han jobber i dag som journalist og programleder i Trønder-Avisa. Og hans største ønske er å skape en enda bedre møteplass for journalister og redaktører i Midt-Norge:

- Dette er første gang på mange år at det blir valgt komiteleder så tidlig og det er et signal for meg at eierne ønsker å fornye og forbedre. Det skal vi gjøre gjennom å bli enda mer dagsaktuelle, friste med friskere headlinere og bedre faglige kurs.

- Det står i formålsparagrafen til konferansen at den skal være uunværlig for trønderske mediebedrifter. Det gleder jeg meg til å jobbe frem mot, sammen med dyktige komitemedlemmer, sier Waatland.

Waatland har sittet som programansvarlig i konferansen i noen år allerede og før det som ordinært komitemedlem. Han tar nå fatt på oppgaven med å finne engasjerte og motiverte komitemedlemmer.

– Det var viktig for oss å få på plass en leder tidlig, for å komme i gang med arbeidet så fort som mulig i en presset mediehverdag, forteller leder Monica Irén Solberg Susegg i Nord-Trøndelag journalistlag på vegne av eierne.

Hellkonferansen for 2017 arrangeres 3-5 februar på Scandic Hell i Stjørdal. Hellkonferansen er landsdelens viktigste arena for journalistfaglig debatt, inspirasjon og kunnskapsbygging. Hvert år samles mellom 2- og 300 deltakere på Hell.

Powered by Labrador CMS