TV-profilen Erik Follestad melder overgang til Discovery

Nøyaktig hva han skal lage for Dplay og TVNorge er ennå ikke helt bestemt.

Publisert

Det melder Discovery og TVNorge i en pressemelding torsdag.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgavene i Discovery. Vi er bare i planleggingsfasen på hvilket program det blir, men mulighetene for å innkassere min første Gullrute er absolutt til stede litt frem i tid. Jeg har spilt mye golf med Jon Almaas i sommer og han har gitt meg oppskriften. Jeg håper også at OL blir avholdt som planlagt og at jeg får muligheten til å bidra i sendingene fra både Tokyo og Beijing, sier Erik Follestad i meldinga.

Han har tidligere vært med i TVNorge-universet via 4-stjerners middag, og var også med i vårens runde med 71° nord – Norges tøffeste kjendis.

– Vi her i Discovery ble, som resten av Norges befolkning, veldig glad i «Folle» underveis i 71° nord – Norges tøffeste kjendis. Han er en svært likandes kar, og han kan gjøre god nytte for seg både innen underholdning og sport. Han blir også en viktig brikke i vekststrategien vår for Dplay, så dette er en kjempesignering for oss. Nå gleder vi oss til å sette oss ned sammen med Erik for å finne ut hva som blir hans første jobb på Dplay og TVNorge, sier Magnus Vatn i meldinga.

Erik Follestad vil fortsette i sin rolle hos Spårtsklubben i VGTV. I tillegg til jobben hos VGTV har Follestad vært tilknyttet TV 2, blant annet som ishockeyekspert.

Powered by Labrador CMS