Viktoria Baug har vært selger i Elkjøp i fire år. Nå blir hun en del av kommunikasjons­teamet

Baug går inn i praksis som kommunikasjons­medarbeider hos Elkjøp Norge.

Publisert

Viktoria Marie Bystøl Baug studerer ved Høyskolen Kristiania, hvor hun går Bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon.

Viktoria Marie Bystøl Baug.
Viktoria Marie Bystøl Baug.

Nå er fjerde semester i gang og tiden er inne for praksis hos en bedrift - og det blir hos Elkjøp Norge, opplyser bedriften i en melding.

- Dette er for å få en direkte erfaring med hvordan det er ute i arbeidslivet. Det å kunne knytte erfaring fra studiet til arbeidslivet er viktig for å få en faglig refleksjon og skaffe kontakter i bransjen man senere skal ut i, som kan forstørre sjansene for jobb etter studiet. Jeg syns det er utrolig spennende at jeg kapret praksisplassen min i kommunikasjonsavdelingen til Elkjøp, sier Viktoria Baug.

 Baug har jobbet i Elkjøp som selger i fire år ved siden av studiene - og nå blir det praksis i samme kjede. 

- Ettersom Elkjøp er en bedrift i stadig endring og utvikling så vil det bli viktigere enn noen gang med kommunikasjon ut til forbrukerne og mediene. Derfor synes jeg det ville bli gøy og spennende å få ta del i hvordan Elkjøp jobber med kommunikasjon, og generelt få et innblikk i hverdagen til Brand og digital-avdelingen i en så stor bedrift, sier hun i meldinga.

Kommunikasjonssjef Madeleine Schøyen Bergly er veldig fornøyd med å få Viktoria med på teamet i de kommende månedene.

- Viktoria dukket opp med et sterkt ønske om å få lære mer om hvordan vi jobber med intern og ekstern kommunikasjon og den iveren settes stor pris på! Vi skal stå på for at dette blir en morsom og lærerik tid, og det er ingen tvil om at hennes kompetanse vil gagne oss, sier Schøyen Bergly i en melding.

Powered by Labrador CMS