Flatangernytt får flere ansatte og ny styreleder. Fra venstre: Styreleder Solveig Monsen, journalist Eline Ruud Kristiansen, markedssjef Jens Martin Olsen og redaktør Ove Magne Ribsskog.

Flatangernytt ansetter markedsjef og journalist

Jens Martin Olsen er ansatt som markedssjef i Flatangernytt. Lokalavisen ansetter samtidig ELise Ruud Kristiansen som journalist i midlertidig stilling. 

Publisert

Den ultralokale avisen Flatangernytt, som detter Flatanger, Seter og Statland i Namdalen, utvider staben, etter at de i fjor ble tildelt pressestøtte. 

Avisen ansetter Jens Martin Olsen som markedsjef i avisen. Olsen er fra Flatanger, og er mest kjent lokalt som vokalist i bandet «Stiv kuling».

Han har de siste tre åra vært informasjonsmedarbeider i Namsos brann og redning, og starter nå i en deltidsstilling i Flatangernytt samtidig som han vil satse mer på egne prosjekter.

– Jeg har alltid syntes at Flatangernytt har vært av god kvalitet, og det blir fint å kunne bidra. Avisa er viktig for lokalsamfunnet, og jeg gleder meg til å kunne være mer i Flatanger. Jeg er heimkjær, sier Jens Martin Olsen.

I tillegg er Eline Ruud Kristiansen fra Lauvsnes ansatt i en midlertidig stilling som journalist fra 1. mai.

Samtidig kommer Solveig Monsen fra Statland inn som ny styreleder, etter at Arve Løberg har vært styreleder de siste årene. 

– Jeg er glad for å ha fått nye med på laget, og målet er å bli ei enda bedre og mer komplett avis, sier redaktør Ove Magne Ribsskog, som fram til nå har vært den eneste ansatte i Flatangernytt.

Avisen startet i 2012 som en gratisavis. Etter å ha fått inn frisk egenkapital i 2020, la avisen om til å bli abonnementsavis i desember samme år, med mål om å søke pressestøtte. Ribskog har tidligere fortalt om avisens hårete mål om 1000 abonnenter i en kommune med 1100 innbyggere. 

I 2023 fikk avisen pressestøtte for første gang, og får 977.452 kroner i støtte. De søkte også i 2022, men fikk avslag grunnet for få abonnenter. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS