Sjefredaktør og administrerende direktør i Trønder-Avisa, John Arne Moen.
Sjefredaktør og administrerende direktør i Trønder-Avisa, John Arne Moen.

Trønder-Avisa gjenåpner lokalkontoret og ansetter tre journalister

Ønsker at Trønder-Avisa skal gi enda bedre tilbud til enda flere lesere.

Publisert

Trønder-Avisa har i ansatt Geir Olav Flåan (51) Elfi Leinan (28) og Stine Lise Wannebo (28) i faste stillinger som journalister. 

Det skriver avisa selv i en nyhetsartikkel

Samtidig har sjefredaktør og administrerende direktør John Arne Moen signert en leieavtale for å kunne gjenåpne lokalkontoret i Stjørdal.

Han sier til sin egen avis at han er veldig fornøyd med kunngjøringen. Samtidig påpeker han at dekningen i området ikke har vært optimal de siste årene.

– Vi har mange hundre abonnenter i stjørdalsdalføret, og det må vel være lov å innrømme at disse kan ha hatt grunn til å være litt misfornøyd med dekningen vår av denne delen av Trøndelag de siste årene, sier Moen til Trønder-Avisa. 

Han påpeker at det er veldig positivt at to av de ansatte er kvinner. Han ser heller ikke bort ifra at det kan bli ansatt enda flere. 

– Omstillingen som Trønder-Avisa og hele konsernet har vært gjennom de siste årene har vært brutale, men den har gitt resultater. Nå har vi kommet dit at vi kan satse offensivt, og vi har brukt de siste månedene til å legge planer både for kort og lang sikt, sier Moen til Trønder-Avisa. 

Powered by Labrador CMS