Eldar Nakken.
Eldar Nakken.

Eldar Nakken går av som administrerende direktør for ITV Studios Norway

– Nå er tiden inne for å ta fatt på nye utfordringer i en stadig skiftende mediebransje, sier han.

Publisert

Siden oppstart i 2006, har Eldar Nakken vært daglig leder i Mediacircus. Siden 2012 har han også vært sjef for ITV Studios Norway.

Nå går han av for å søke nye utfordringer, ifølge en pressemelding.

– Jeg har vært daglig leder siden jeg startet Mediacircus i 2006, og deretter i ITV Studios Norway siden 2012. Det har vært tolv fantastiske år. Nå er tiden inne for å ta fatt på nye utfordringer i en stadig skiftende mediebransje. Jeg er stolt av det selskapet jeg forlater, og ønsker mine kolleger og ITV alt godt i tiden som kommer, sier han.

Mike Beale, Managing Director Nordics, sier ITV Studios Norway har blitt et produksjonsselskap for godt innhold som har underholdt publikum over hele Norden.

– Han har bygget et lag som er klar til å møte våre samarbeidspartneres skiftende behov og utvide vår portfolio til også å inkludere underholdning og drama. Vi takker ham og ønsker ham lykke til, sier han. 

ITV Studios Norway vil se etter ny daglig leder.

Inntil videre vil Mike Beale fungere som vikarierende daglig leder; Jon Sverre Høiden og Lars Fjeld fortsetter som programsjefer for non scripted produksjon og utvikling, og Ørjan Karlsen som sjef for drama.

Powered by Labrador CMS