Fred Magne Skillebæk blir leder for elbil24.no
Fred Magne Skillebæk blir leder for elbil24.no

Fred Magne Skillebæk fra Aller Media blir leder for SOL sin nye satsing Elbil24.no

- Jeg går fra en drømmejobb til en enda mer spennende oppstart, sier Skillebæk.

Publisert

I løpet av høsten lanseres Norges første nettsted dedikert til elbil og mobilitet, elbil24.no.

Nå er Fred Magne Skillebæk ansatt som redaksjonssjef for det nye nettstedet, opplyser de i en melding.

- Hele bilbransjen går inn i sin største kursendring noensinne, endringer som direkte påvirker forbrukerne. Da må også mediene innrette seg etter den nye kursen, og der passer elbil24.no perfekt inn. Vi skal være i spissen for denne trenden, sier Skillebæk i en melding.

Foruten elektroutdannelse, og kommersiell erfaring fra elektronikkbransjen, har Skillebæk mange års erfaring som motorjournalist.

Han går nå fra stillingen som redaksjonssjef i motorredaksjonen i Aller Media AS, som har Autofil, Dagbladet, Gatebil og Dinside.no i porteføljen.

Skal lage god journalistikk

Det er Scandinavian Online AS som står bak elbil24.no. Selskapet utgir allerede nyhetsaggregatoren SOL.no og nettstedet for godt voksne, Vi.no.

- Vi liker å se frem i tid og å stole på grundige analyser. Norge er best i verden på elbil allerede. Vi så det var et udekket behov for profesjonelt redaksjonelt stoff om dette, sier administrerende direktør Jan Thoresen i Scandinavian Online AS i meldinga og fortsetter:

- Elbil kommer til å ta fullstendig av i Norge de neste syv årene. Vi skal være der å hjelpe forbrukeren med både god journalistikk og gode tjenester og tilbud. Vi er stolte av å ha fått fatt i en av de som kan mest og har skrevet mest om elbil med oss, avslutter han.

Powered by Labrador CMS