NTB starter kommersiell avdeling for bilder, video og strømmetjenester

- Viktig å gjøre offensive grep, sier bildebyråsjef Eirill Wiik.

Publisert Sist oppdatert

NTB starter denne våren en egen avdeling for produksjon av kommersielt innhold i form av bilder, video og live streaming.

- Med dette styrker NTB scanpix sin posisjon som totalleverandør av visuelle produkter, skriver byrået i en pressemelding.

– Med et mediemarked i stor endring er det viktig for NTB å gjøre offensive grep for å styrke tilbudet til kundene, denne gangen med hovedvekt på behovet i næringslivPR- og reklamebyråer, sier bildebyråsjef Eirill Wiik. 

Hun sier videre at behovet for visuelt innhold i all type kommunikasjon øker, og mener det er naturlig at NTB scanpix, som visuell innholdsleverandør, etablerer en egen enhet som jobber på oppdrag for å dekke denne etterspørselen, fortsetter Wiik.

Nylig ble fotograf Thomas Brun ansatt som leder av satsingen. Han har 20 års erfaring som selvstendig fotograf i egen bedrift, blant annet med selskaper som Try, Geelmuyden Kiese og Universal Music på kundelisten. 

Brun peker på at NTBs allerede store bildebase, gjør det mulig å lever en totalpakke som er «helt unik» både hva gjelder kvalitet og pris.

NTB scanpix produksjon skal i tillegg til foto-oppdrag tilby live streaming og videoproduksjoner.

Powered by Labrador CMS