Eirik Haugen er ny redaktør i Østlands-Posten. Han kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Varden, der han har vært siden 2015.
Eirik Haugen er ny redaktør i Østlands-Posten. Han kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Varden, der han har vært siden 2015.

Eirik Haugen (50) forlater Varden - er ny redaktør i Østlands-Posten

Kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Varden, der han har vært siden 2015.

Publisert

Haugen er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlands-Posten i Larvik.

Eirik Haugen har bred erfaring fra lokale medier i Vestfold og Telemark, og har hatt ulike lederoppgaver i både Telemarksavisa og Varden. Han har også bakgrunn fra flere lokalkontorer i NRK, NRK Dagsnytt og VGTV.

Det opplyser Amedia i en melding.

– Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten og gleder meg veldig til å jobbe sammen med nye og dyktige kolleger. Østlands-Posten er en solid avis med lange tradisjoner. Det skal vi ta godt vare på, samtidig som vi skal utvikle oss videre, sier Eirik Haugen. 

Han etterfølger Terje Svendsen, som i august varslet at han ønsket å gå av med pensjon etter nesten 40 år i Østlands-Posten. 

Østlands-Posten har 12.000 abonnenter og 29.400 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. 40 prosent av avisas abonnenter er heldigitale. 

- Med ansettelsen av Eirik har vi fått en erfaren og allsidig redaktør i Østlands-Posten. Det er jeg svært fornøyd med. Han har en bakgrunn som gjør at jeg er trygg på at vi nå har ansatt en leder som kan tilføre både inspirasjon og kompetanse i arbeidet med å videreføre den positive utviklingen i avisa på en god måte. At han kommer fra en mediebedrift i nærheten og dermed er godt kjent med lokale forhold i Larvik-distriktet, gjør at han raskt vil kunne fylle redaktørrollen på en god måte, sier Østlands-Postens styreleder Øyvind Bladt Hagen.

Powered by Labrador CMS