Eirik Dahl Viggen blir ny fagredaktør i NFF-magasinet.
Eirik Dahl Viggen blir ny fagredaktør i NFF-magasinet.

Eirik Dahl Viggen forlater Fontene - blir ny redaktør i NFF-magasinet

Går fra journalistjobb til redaktørstilling, men blir værende i LO Media. – Jeg vil jobbe tett på forbundet, sier han.

Publisert

Eirik Dahl Viggen gir seg som journalist i fagtidsskriftet Fontene og blir ny fagredaktør i NFF-magasinet, som er medlemsbladet til Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF).

– Kriminalomsorgen med alt den innebærer av arbeidsmiljø og soningsforhold er et spennende felt preget av etiske dilemmaer i gråsonen mellom straff og rehabilitering. Det blir interessant å følge fengsler og friomsorg under omlegging, institusjoner der de ansatte arbeider tett på samfunnsendringer i vår tid: rus, organisert kriminalitet og internasjonalisering, sier Dahl Viggen til Medier24.

Og understreker: 

– Som fagredaktør vil jeg jobbe tett på forbundet som eier bladet, og jeg ser fram til godt samarbeid og åpne diskusjoner.

Selv om Dahl Viggen nå skifter jobb, blir han likevel værende i LO Media. Det var også en medvirkende årsak til at han takket ja.

– Jeg takket ja til stillingen av to grunner: Det gode arbeidsmiljøet i LO Media og et spennende stoffområde fullt av engasjerte mennesker som gjør en ofte ukjent innsats, sier han.

Powered by Labrador CMS