Slik blir høsten på NRK: Tørnquist og Nelvik med nytt underholdningsprogram

Herman Flesvig skal spille i ny gangsterkomedie, og Leo Ajkic skal lete i drapssaker.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag hadde NRK sin høstlansering på Deichmanske på Tøyen.

Der presenterte de planene statskanalen har for høsten.

På programmet venter blant annet et nytt helgeunderholdningsprogram med Einar Tørnquist og Live Nelvik med navnet «verdens beste venner». Her skal kjente duoer konkurrere om hvem som kan mest om hverandre.

Venneparene som skal møtes er blant annet Thomas Numme og Harald Rønneberg, Abu Hussain og Mayoo Indiran, Ronny Brede Aase og Niklas Baarli, og Martin Lepperød og Jonis Josef

I tillegg ble det klart at Herman Flesvigs Førstegangstjenesten er ferdig, og komikerens nye program, «Flus», ble presentert.

Serien er en gangsterkomedie fra Oslo, og følger en kompisgjengs hverdag i hjertet av norsk gjengkriminalitets gullalder.

I det kriminelle miljøet møter seerne Bæbs og hans to kompiser, Even André og Kelechi. Even André drar Bæbs inn i en pågående feide mellom to pakistanergjenger, og Kelechi føler han må gjøre sitt for å beskytte Bæbs. Det går gradvis opp for Bæbs at han befinner seg i en verden han ikke hører hjemme i, skriver NRK i programbeskrivelsen.

I tillegg til Herman Flesvig spiller Filip Bargee Ramberg og Tobias Haile Furunes i «Flus». Serien er laget av Yosef Wolde-Mariam, kjent fra rapduoen Madcon.

På lanseringen ble også Leo Ajkic sitt nye prosjekt lansert, krimpodkasten «i dødens spor». I podkasten tar Ajkic lytterne gjennom tre drapssaker og følger sporene i etterforskningen frem til pågripelse og dom.

Han intervjuer etterforskere, rettsmedisinere og psykiatere om hva, hvordan og hvorfor det skjedde.

Stian Thorbjørnsen, også kjent som Staysman, får også et program påNRK til høsten. Sammen med Ole Rune Hætta skal han reise Norge på kryss og tvers for å lete etter svar på historier de har fått høre om forbannelser, mystikk og det overnaturlige.

Reisen tar de blant annet til Skjervøy, Andørja og Sulitjelma.

Powered by Labrador CMS