Kristin Vidhammer blir redaktør for EiendomsWatch

Kristin Vidhammer blir ny redaktør for EiendomsWatch

– Jeg mener det er et tydelig behov i markedet for nisjemedier som EiendomsWatch, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Kristin Vidhammer er ansatt som ny redaktør for EiendomsWatch, opplyser eieren Watch Media.

Hun hentes fra stillingen som eiendomsjournalist i Finansavisen, og har tidligere erfaring fra Sunnmørsposten og Nett No.

– Jeg mener det er et tydelig behov i markedet for nisjemedier som EiendomsWatch, noe også avisens tydelige gjennomslagskraft i markedet viser etter bare drøyt ett års drift. Behovet blir ikke akkurat mindre fremover. Det er spennende tider eiendomsbransjen nå står i, sier Vidhammer.

– Og jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kollegaer i de fem norske nisjeavisene under Watch Media. Det er spennende å jobbe i et vekstselskap som utfordrer etablerte medier, samtidig er det selvfølgelig trist å forlate gode kollegaer i Finansavisen etter fire lærerike år der, sier hun.

Nyhetsredaktør Øyvind Henriksen i Watch Media er glad for signeringen:

– Kristin har dekket eiendomsmarkedet med dybde og innsikt gjennom Finansavisen. Hun er allerede anerkjent i bransjen for den jobben hun har gjort der, og hun tilfører vår redaksjon både viktig erfaring og kompetanse. Med Kristin som redaktør styrker vi vår finansielle dekning av bransjen ytterligere, sier Henriksen.

Han har selv vært EiendomsWatch-redaktør, men gikk tidligere i høst over til å bli nyhetsredaktør hele Watch Media.

Powered by Labrador CMS