Vegard Storbråten Øye ble ansatt som nyhetsredaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad for ett år siden. 1. juni blir han konstituert ansvarlig redaktør i lokalavisen.
Vegard Storbråten Øye ble ansatt som nyhetsredaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad for ett år siden. 1. juni blir han konstituert ansvarlig redaktør i lokalavisen.

Vegard Storbråten Øye (26) konstitueres som ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad

Tar midlertidig over jobben etter at Roger Aarli-Grøndalen blir ny redaktør i fagbladet Journalisten.

Publisert

Vegard Storbråten Øye ble ansatt som nyhetsredaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad for ett år siden. 1. juni blir han konstituert ansvarlig redaktør i lokalavisen, opplyser avisen i en melding.

– Jeg takker for tilliten, og er klar, engasjert og motivert til å ta fatt på jobben. Det blir krevende, spennende og utfordrende, men med en svært engasjert og dedikert stab i ryggen er jeg sikre på at vi sammen skal klare å styrke og videreutvikle EUB som lokalavis på alle plattformer også fremover, sier Øye i meldinga.

- Tett på

Han ble ansatt som nyhetsredaktør i EUB i mai 2017, samme avis som han begynte å frilanse for som 16-åring.

Han har også jobbet i blant annet Romerikes Blad, VG, D2 i Dagens Næringsliv og som redaktør i Norsk Glaukomforening. I tillegg har han drevet Frilans Media på heltid som frilansjournalist.

- Jeg skal fortsette å dyrke vår posisjon som lokalavis - være til stede og tett på. Jeg mener det er viktigere enn noen gang å levere aktuelt, relevant og unikt innhold av høy kvalitet som berører og engasjerer nye og eksisterende lesere på alle plattformer.

- Samtidig som det blir viktig å bygge opp et moderne, flermedialt mediehus som er rustet for framtiden, sier Storbråten Øye.

Han har bachelorgrad i journalistikk og årsstudium i økonomi & ledelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Ny konstituert daglig leder

Endringene i ledelsen kommer som en følge av at Roger Aarli-Grøndalen, som i dag er både ansvarlig redaktør og administrerende direktør, har sagt opp sin stilling.

Aarli-Grøndalen starter fra samme dato som ansvarlig redaktør i fagbladet Journalisten. Markeds- og økonomisjef Eva Holmgren blir konstituert som daglig leder.

Styret i AS Eidsvold Blad vil i løpet av høsten komme tilbake til hvordan lederansvaret skal løses permanent.

Powered by Labrador CMS