Veronika Sletta (29) ansatt som nyhetsleder i EUB
Veronika Sletta (29) ansatt som nyhetsleder i EUB

Veronika Sletta (29) ansatt som nyhetsleder i EUB

Rykker opp internt.

Publisert

Veronika Sletta ble ansatt i fast stilling som journalist i Eidsvoll Ullensaker Blad i 2018. Den gangen ble hun hentet fra Romerikes Blad.

Sletta er fra Eidsvoll, har studert journalistikk på Norsk Kreativ Fagskole og digital markedsføring ved NKI. Hun startet sin journalistkarriere i 2012 som frilanser og sommervikar.

– Jeg er ydmyk og takknemlig over å få denne muligheten. Gjengen i EUB kan vise til svært gode resultater, og jeg gleder meg til å jobbe videre med å nå nye mål sammen, opplyser Sletta i en melding.

– Veronika er hardtarbeidende og målbevisst og har vist fram sine gode egenskaper som journalist i EUB. Vi er veldig glade for at hun har takket ja til denne stillingen. Vi har god tro på at dette vil styrke EUB-laget ytterligere, sier adm. dir og ansvarlig redaktør, Bjørn Inge Salberg Rødfoss, i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Veronika Sletta tiltrer stillingen umiddelbart og vil tre inn i den redaksjonelle ledergruppen sammen med frontansvarlig Thomas Nicolay Hansen og nevnte Salberg Rødfoss.

Powered by Labrador CMS