Nina Vesterby tar over som sjef i Egmont Publishing

Tar over etter Espen Asheim.

Publisert

Det melder Egmont Publishing i en pressemelding. 

Den 1. januar tiltrer Nina Vesterby (40) som ny CEO of Egmont Publishing i Norge. 

– Jeg gleder meg til nye utfordringer. Egmont Publishing virker som en fantastisk virksomhet med kompetente medarbeidere, et stort antall sterke utgivelser og digitale posisjoner. Jeg kan se mange fellestrekk med de problemstillingene og mulighetene jeg har jobbet med tidligere, og ser en sterk framtid for Egmont Publishing, sier hun ifølge pressemeldingen.

Vesterby kommer fra HomeNet AS, hvor hun har vært daglig leder de siste seks årene. Hun har også vært i den øverste ledelsen i Broadnet, som HomeNet er en del av. 

Styreformann, Torstein Bjerre Rasmussen, i Egmont Publishing ser ifølge pressemeldingen fram til å få Vesterby inn i sin ledergruppe. 

– Nina har solid erfaring og har jobbet med både operasjonelle og utviklingsmessige problemstillinger i tillegg til, at hun besitter solid digital kompetanse og en god følelse for kundene. På toppen av dette har Nina et vinnende vesen med stort engasjement, og jeg er overbevist om at hun raskt vil lære en ny bransje å kjenne når hun kommer til en organisasjon og ledergruppe med solid kompetanse, sier han ifølge pressemeldingen. 

Vesterby tar over etter Espen Asheim, som etter nesten fire år i Egmont Publishing bestemte seg for å slutte. 

– Jeg har satt veldig pris på tiden i Egmont så det har vært en vanskelig beslutning, men jeg har fått en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Jeg skal jobbe med FSN Capitals spennende selskapsportefølje, som jeg kjenner litt til fra min tid som Executive Advisor der, sa Espen Asheim da nyheten om at han slutter ble kjent

Powered by Labrador CMS