Martine Lunder Brenne (28) til Egmonts foreldresatsing.
Martine Lunder Brenne (28) til Egmonts foreldresatsing.

Egmont henter redaktør i Akersgata: Martine Lunder Brenne ny leder for Foreldre&Barn

Fra MinMote til Norges største foreldresatsing. - Magefølelsen sa at det er på tide med et nytt kapittel, sier hun.

Publisert

Egmont Publishing har en solid posisjon i det norske «foreldresegmentet», med Foreldre&Barn og foreldre.no.

Og etter at Aftenposten Junior hentet Mari Midtstigen fra Egmont, går magasinforlaget selv til Schibsted og Akersgata for å hente ny foreldreredaktør: Martine Lunder Brenne (28) går fra VGs nisjenettsted Min mote for å utvikle Egmonts tilbud til småbarnsforeldre videre.

- Jeg har hatt nesten syv fantastiske år i VG, med verdens beste kolleger. Og lå våken hele natten før jeg tok avgjørelsen – dels fordi det føles som galskap å forlate stedet jeg har lært så mye, dels fordi Egmont hadde kontaktet meg med et fantastisk spennende tilbud, sier hun i en melding. 

- Og når morgenen kom, visste jeg at jeg måtte gå for magefølelsen som sa at det er på tide med et nytt kapittel.

28-åringen sier videre at hun befinner seg midt i målgruppen hun nå skal være ansvarlig for i Egmont Publishing:

- Som mamma til to små jenter er jeg selv superbruker av produktene Foreldre & Barn og Foreldre.no, og gleder meg veldig til å få jobbe videre sammen med det som virker som en utrolig bra gjeng.

- Jeg ser fram til å utvikle satsingen i en digital og nyskapende retning redaksjonelt og kommersielt, og gleder meg stort til å begynne, sier Lunder Brenne. 

Ansvarlig redaktør og direktør Kjersti Mo i Egmont Publishing er meget fornøyd:

- Jeg fant alt jeg håpet på og litt til i Martine. Hun har lang erfaring med å jobbe med treffsikkert innhold til en definert målgruppe, med å sette dagsorden - og med å utvikle nye modeller for hvordan godt innhold kan brukes til å skape nye inntektsstrømmer.

- Hun er uredd og innovativ, og kjenner målgruppen hun skal jobbe med særdeles godt. Jeg gleder meg veldig til hun er på plass etter påske en gang, sier Mo.

Powered by Labrador CMS