Tonja Ingrid Sødal Folkvard gleder seg til å ta over redaktørjobben.
Tonja Ingrid Sødal Folkvard gleder seg til å ta over redaktørjobben.

Tonja Ingrid Sødal Folkvard er ny redaktør i Hytteliv

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg får denne muligheten til å jobbe med Hytteliv, sier hun i en pressemelding.

Publisert

Tonja Ingrid Sødal Folkvard overtar som redaktør i Hytteliv, skriver Egmont i en pressemelding. 

– Hytteliv, både temaet og magasinet, er noe jeg har et nært forhold til, og den interessen deler jeg med mange. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får denne muligheten til å jobbe med Hytteliv. Jeg håper at jeg sammen med våre engasjerte lesere og den fantastiske redaksjonen kan være med på å dyrke hyttelivet videre fremover, både i sin vante form i magasinet, og med gamle og nye lesere på andre flater, sier Sødal Folkvard i meldingen. 

Hytteliv utkom for første gang i 1972, og er Norges blant største hyttemagasiner. Folkvard har jobbet i Egmont siden 2010, ifølge meldingen, blant annet med konsepter som Hageliv&Uterom og Foreldre&Barn. 

Målgruppesjef Kjersti Myhre er glad for å få Folkvard med på laget. 

– Tonja har vært ansvarlig for Hyttelivs aktivitet i sosiale medier det siste halvåret, og har vist at hun kan kommunisere godt med målgruppen. Hun er både energisk, kreativ og brukerorientert, og det blir veldig bra for Hytteliv og innholdet vi skal utvikle mot hytteinteresserte i alle kanaler, sier Kjersti Myhre, målgruppesjef for Tradisjon og livsstil, Egmont Publishing i meldingen. 

Powered by Labrador CMS