Martine Lunder Brenne er ny direktør for Ung i Egmont

- Jeg er takknemlig for tilliten.

Publisert

Martine Lunder Brenne startet i Egmont i april 2018, som redaktør for Foreldre & Barn og leder for alt foreldreinnhold i Egmont.

Hun kom da fra VG og jobben som MinMote-leder. Under området «Ung» ligger en rekke produktet knyttet til kvinne- og livsstilsegmentet – deriblant Kamille, Shape Up, Detnye, Side2 og Blogg.no.

- Jeg er takknemlig for tilliten, og ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven. Heldigvis er jeg omgitt av utrolig dyktige kolleger og ledere, og sammen har jeg stor tro på at vi kan drive innovasjon og skape vekst i avdelingen.

Vesterby varslet i mars store endringer i Egmont Publishing, med ny organisering for å styrke satsingen på målgrupper og skape større gjennomføringskraft på nye inntektsstrømmer, skriver de i meldinga.

- Vår ambisjon er å fornye og forsterke vår posisjon både redaksjonelt og kommersielt mot målgruppen Ung. Jeg er derfor veldig glad for å få Martine inn som leder for denne satsningen. Hun er uredd og innovativ, og kjenner målgruppen hun skal jobbe med svært godt. På tross av sin unge alder har hun lang erfaring med å skape treffsikkert innhold til en definert målgruppe, og utvikle nye modeller for hvordan godt innhold kan brukes til å skape nye inntekter, sier Vestby i meldinga.

Den nye ledergruppen i Egmont Publishing består av fem kvinner og tre menn.

Nina Vesterby, adm. direktør, Elisabeth Lund-Andersen, direktør/ansv. redaktør Voksen, Martine Lunder Brenne, direktør/ansv. redaktør Ung, Kjell Frosterud, direktør/ansv. redaktør Kids, Charlotte Pedersen, direktør Transformasjon, Morten Danielsen, kommersiell direktør, Anne Mari Nordbø, økonomidirektør, og Axel Walø, operasjonell direktør.

Powered by Labrador CMS