Egil Pettersen har jobbet 24 år for TV 2 i Tromsø. I dag fikk han beskjeden om at kanalens lokalkontorer må halvere bemanningen

- Dette er leit. Vi har vært en kostnadseffektiv liten gruppe som har produsert utrolig mye stoff for TV 2, sier veteranen.

Publisert Sist oppdatert

Egil Pettersen har jobbet for TV 2 i Nord-Norge siden kanalen kom på lufta for 24 år siden.

I takt med beskjeden om kutt av hele 177 årsverk, kom meldingen om at også lokalkontorene rammes: Kristiansand blir lagt ned, mens de andre må gå fra to til én ansatt.

Pettersen kunne ikke si så mye torsdag om hva det ville bety for egen framtid, men slo fast at det var leit:

- Jeg synes det er svært leit. Først og fremst med tanke på kolleger som kanskje ikke har jobb. Og så er det leit, fordi vi har vært en svært kostnadseffektiv, redaksjonsgruppe, som har produsert utrolig mye regionalt stoff gjennom 22 år.

Samtidig understreker han at han ikke vil «protestere» mot beslutningen, og har respekt for de nødvendige beslutninger som må tas - for å sikre kanalens framtid.

Se og hør mer i vår videoreportasje fra TV 2s tunge dag i Bergen:

Egil Lauritz Pettersen har jobbet 24 år for TV 2 i Tromsø. Nå skal kanalen kutte fra to til én på alle lokalkontorene som blir igjen. Medier24 snakket med den særdeles produktive TV-nestoren i nord etter dagens allmøter i Bergen:

Posted by Medier24.com on 29. september 2016

LES MER og se flere videoklipp og intervjuer i denne oppsummeringssaken fra dagens skjebnedag for TV 2: TV 2 kutter på lokalkontorene, legger ned Kristiansand, satser mer på Sumo og flytter alle på nyhet til Nyhetskanalen

Powered by Labrador CMS