M24TV:

- Det er trist og vemodig, men føles riktig, sier Per Valebrokk. Nå slutter han i E24 for å bli partner i Petter Stordalens nye PR-byrå

46-åringen er headhuntet av trioen Stordalen, Jan-Erik Larsen og Marius Parmann til det helt ferske PR-byrået Storm Communications.

Publisert

Per Valebrokk slutter som sjefredakør og direktør i E24. Nå går han til Petter Stordalens nye PR-byrå, melder Dagens Næringsliv

Fra venstre: Styremedlem Jan-Erik larsen, byråleder Marius Parmann, styreleder Petter Stordalen og snart partner Per Valebrokk i Storm Communications.
Fra venstre: Styremedlem Jan-Erik larsen, byråleder Marius Parmann, styreleder Petter Stordalen og snart partner Per Valebrokk i Storm Communications.

For litt siden ble det kjent at Stordalen sammen med Kruse Larsen AS og Jan-Erik Larsen etablerer Storm CommunicationsDa var Kruse Larsen-rådgiver Marius Parmann første mann på laget. Nå blir altså Valebrokk nummer to. 

- Skal bli best i byen

I en pressemelding fra Storm Communications uttaler Parmann: 

- Per har ledet oppbyggingen av det som i dag er Norges største og beste økonominettsted, og nå skal vi bygge Storm til å bli «best i byen» på selskapskommunikasjon.  At han nå ønsker å bli med i selskapet, viser med all tydelighet at vi kan lykkes med den ambisjonen, sier byrålederen.

Storm Communications skal i likhet med Kruse Larsen ha helt åpne kundelister. Byråene satser i hver sin nisje av markedet. Kruse Larsen har spisskompetanse på politikk, myndighetskontakt og strategisk kommunikasjon, mens Storm rendyrker selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon.

Petter A. Stordalen, deleier i Storm Communications, er svært fornøyd med ansettelsen av Per Valebrokk:

- Vi bygger et nytt byrå med de flinkeste folka i bransjen. Med sin tunge medie- og ledererfaring og forståelse for digitale kanaler, er Per en perfekt match for selskapet. Han er dessuten en usedvanlig hyggelig fyr, og det er viktig for oss at det skal være gøy å både jobbe i og med Storm. Jeg er overbevist om at han kommer til å bli en svært ettertraktet rådgiver, sier Stordalen i meldingen. 

Slutter på dagen 

Valebrokk har - foruten E24 - blant annet jobbet i VG og som sjefredaktør for Varden. Som sønn av den legendariske Kåre Valebrokk er han også vokst opp i Dagens Næringsliv, men der mest som «kaffekoker», ifølge Per selv. 

Etter et allmøte i E24 onsdag formiddag gikk Valebrokk av som sjefredaktør og direktør med umiddelbar virkning. Når han begynner i Storm Communications er foreløpig ikke klart. 

Inntil videre blir VG-sjef Gard Steiro formelt konstituert som ansvarlig redaktør for E24. Samtidig får nyhetsredaktør Ingrid H. Indseth og kommersiell direktør Martin Nerstad ytterligere ansvar for sine områder fram til ny sjef er på plass. 

  • Saken blir oppdatert!
Powered by Labrador CMS