Lars Håkon Grønning forlater VGs gravejournalister Synnøve Åsebø og Ola Haram med vemod.
Lars Håkon Grønning forlater VGs gravejournalister Synnøve Åsebø og Ola Haram med vemod.

SISTE: Lars Håkon Grønning blir sjefredaktør i E24

Økonominettstedet får ny sjef.

Publisert Sist oppdatert

Som Medier24 erfarte torsdag kveld, blir Lars Håkon Grønning sjefredaktør i E24 på fast basis. Det bekrefter Schibsted i en pressemelding, fredag morgen.

Grønning har hatt rollen som konstituert ansvarlig redaktør siden november i fjor, da Gard Michalsen valgte å si opp sin stilling.

Grønning er veldig glad for tilliten fra styret, og for at han får fortsette i rollen som ansvarlig redaktør.

– E24 skal bli ledende på undersøkende næringslivsjournalistikk i Norge, og det siste året har vi investert betydelige ressurser for å kunne levere på dette, ikke minst gjennom å utvikle alle de dyktige journalistene som jobber i redaksjonen, sier han.

Grønning legger også til:

– Samtidig skal vi videreutvikle den posisjonen vi har som stedet å oppsøke når det skjer noe i norsk finans og næringsliv, gjennom en stadig mer moderne breaking-journalistikk.

E24s styreleder, Christian Haneborg, er glad for at Grønning takket ja til jobben.

– Jeg er utrolig fornøyd med denne rekrutteringen, og det er et samlet styre som står bak beslutningen. Lars Håkon har tydelige og offensive planer for hvordan E24 skal bli Norges viktigste næringslivsavis, sier styreleder Christian Haneborg.

– Dessuten er han en bunnsolid og ambisiøs medieleder med et brennende hjerte for journalistikken og presseetikken. I tillegg viser han en særlig forståelse for produktutvikling og brukerbehov, som er helt sentralt for å vokse videre.

Powered by Labrador CMS