Ida Barth Thomassen (36) blir ny administrerende direktør i E24

– Jeg gleder meg til å gå løs på jobben, sier hun.

Publisert

Ida Barth Thomassen (36) forlater jobben som administrerende direktør i Schibsted Brand Studio og går inn i ledelsen til E24.

Det melder E24 selv onsdag.

Ansettelsen kommer som følge av nettavisens nye næringslivssatsing

– Jeg er generelt motivert av å skape vekst, innovasjon og nye forretningsområder. Dette er en historisk investering og vi har store ambisjoner. Vi nærmer oss en halv million lesere, og med trafikk, lesetid og inntekter som vokser har E24 - med dette samarbeidet - alle forutsetninger for å ta nummer 1-posisjonen for økonomi- og næringslivsnyheter. Jeg gleder meg til å gå løs på jobben, sier hun til E24.

Og legger til: 

– Vi leverer gode resultater og innovative content produkter, men jobben i E24 var en mulighet det rett og slett var umulig å takke nei til. Nå blir det viktig å sikre en god overlevering til ny leder for mine kolleger i Brand Studio.

Thomassen vil ifølge E24 «få ansvar for E24s strategi, sammen med sjefredaktør Gard L. Michalsen».

Hun skal blant annet se på nye forretningsmodeller og satsingsområder. 

– Ida treffer blink på de egenskapene og den kompetansen vi mener er aller viktigst i denne rollen. Hun har sterk gjennomføringskraft, et kommersielt hode, og har gjort en kjempejobb med å bygge opp Brand Studio fra «ingenting», til et selskap med 24 ansatte, som omsetter for over 70 millioner. I tillegg er det en fordel at hun har lang erfaring i Schibsted, også fra mediehusene, og forstår hvordan organisasjonen fungerer, sier Christian Haneborg, styreleder i E24 og kommersiell direktør i VG.

Se intervju med Ida Barth Thomassen og Jonas Ibsens Brynildsrud her: 

Powered by Labrador CMS