E24s sjefredaktør Gard L. Michalsen gir seg med umiddelbar virkning.
E24s sjefredaktør Gard L. Michalsen gir seg med umiddelbar virkning.

Gard L. Michalsen slutter som ansvarlig redaktør i E24

– Noen ganger er det riktige valget å gi stafettpinnen videre, sier han.

Publisert

Gard L. Michalsen har sagt opp sin stilling som ansvarlig redaktør i E24, opplyser Schibsted.

Han orienterte de ansatte om beslutningen onsdag ettermiddag. 

– De siste årene har vært et eventyr. Takket være den fantastiske gjengen i E24 er vi på god vei til å ta den reelle nummer 1-posisjonen på økonomi og næringsliv. Det var denne utfordringen som fikk meg til å ta Norges mest spennende mediejobb, og det har det definitivt vært, sier han i en pressemelding.

E24s nyhetsredaktør Lars Håkon Grønning blir konstituert ansvarlig redaktør inntil en permanent erstatter er på plass, opplyser Schibsted.

Michalsen sier dette om årsaken til exiten:

– Det siste året har vi ansatt enda flere flinke folk, bygget en helt ny organisasjon og etablert et nytt samarbeid på tvers i Schibsted. Alt dette er på riktig vei, men så kraftig vekst skjer ikke uten utfordringer og voksesmerter internt. I høst har ledelsen fått noen tydelige tilbakemeldinger fra redaksjonen som vi må jobbe med, sier han.

– Denne jobben har vi såvidt begynt på, og jeg var i utgangspunktet innstilt på å fullføre den. Men jeg har innsett at vi står i en situasjon der oppgaven kan være enklere med andre enn meg ved roret. Noen ganger er det riktige valget å gi stafettpinnen videre. Nå kan det være det beste for E24, og derfor har jeg tatt valget om å si opp min stilling, sier Michalsen. 

Han understreker at beslutningen ikke var enkel, men at han gjør det fordi han «aller mest vil at E24 skal lykkes».

Hvor Michalsen nå tar veien videre opplyser han ikke om, men han vil være tilgjengelig for både E24 og Schibsted fremover.

– Nå skal jeg bruke litt tid til å finne ut hva jeg skal gjøre videre. Om det blir i Schibsted, utenfor, noe etablert eller helt nytt, gjenstår å se. Kjenner jeg meg selv rett finner jeg nok på noe. Men nå skal jeg først og fremst ta en ekstra lang juleferie, sier Michalsen.

Han begynte som E24-redaktør sommeren 2018, etter at han startet opp Medier24 i 2014 og var redaktør frem til exiten.

Powered by Labrador CMS