TV 2 sikrer seg nye e-sport-rettigheter

Kanalen skal sende både BLAST Premier-sesongen og BLAST Premier Showdown, samt ESL Pro Tour.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV 2 fortsetter å bygge ut sin rettighetsportefølje på e-sport, og har sikret seg både BLAST Premier-sesongen og BLAST Premier Showdown nordisk kvalifisering, opplyser kanalen.

I tillegg vil TV 2 sende ESL Pro Tour denne måneden, og frem til Masters Tournament i mars neste år. TV 2 skal også sende den den nye CS:GO-sesongen, som begynner med kamper fra DreamHack og ESLs ESL Pro Tour.

– Vi er veldig glade for å kunne sende dette i Norge. Esports har kommet langt og alle disse rettighetene er et strålende eksempel på det. TV 2 har mer enn 25 års erfaring som forvaltere av det norske folks lidenskap for sport, og vi har et klart mål om å øke interessen også for esport gjennom kunnskap, kreativitet og engasjement, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

I BLAST-turneringen vil flere av verdens største lag vil kjempe om en premiepott på rundt 4,25 millioner dollar, inkludert FaZe Clan med norske Håvard Nygaard.

ESL er verdens størst e-sport-selskap, og drifter store internasjonale ligaer og turneringer som ESL One, Intel Extreme Masters og ESL Pro League..
Powered by Labrador CMS