Programleder på TV2 vil ha fiskejobb: Dyveke Buanes vil bli direktør i Havforskningsinstituttet

I alt over 50 søkere til kommunikasjonsdirektørjobben i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

Det er Intrafish som melder om at Buanes søker jobben som kommunikasjonsdirektør. Havforskningsinstituttet er på jakt etter ny kommunikasjonsdirektør etter Kari Østervold Toft trakk seg fra stillingen i juni, skriver nettavisen.

TV2-profilen har gjennom årene blitt kjent i TV-ruta som programleder for nyhetene. Nå ønsker 43-åringen å skifte beite, viser Intrafish, som har fått innsyn i søkerlisten.

Totalt er det over 50 søkere til jobben, som skal lære instituttet å kommunisere bedre. På søkerlisten finnes alt fra markedssjefer til kommunikasjonsrådgivere, shiftledere på McDonalds og siviløkonomer. Men det er også en del journalister på lista: Kjersti Sandvik i Fiskeribladet Fiskaren og tidligere journalist Kristine Holmelid i BT.

Havforskningsinstituttet har rundt 750 ansatte og er ifølge egne nettsider det største marine forskningsmiljøet i Norge. Hovedbasen til instituttet er i Bergen, der Buanes allerede jobber i TV2. Rundt halvparten av instiuttets økonomi kommer fra Nærings- og fiskeridepartementet.

Powered by Labrador CMS