– Man må ta inn som journalist at det er belastende å over lang tid bli utsatt for kritikk, sier Märtha Louise til intervjuer Hanne Skartveit.
Märtha Louise under Medieleder i Bergen i fjor, hvor hun ble intervjuet av Hanne Skartveit.

Avviser boikott av pressen

Prinsesse Märtha Louise sier det var pressen selv som mente det var boikott da hun og forloveden sa de ikke ville kommentere til pressen mer. 

Publisert Sist oppdatert

I april gikk Märtha Louise og forloveden Durek Verret ut på Instagram og sa at de fra da av ikke ville kommentere til pressen lengre. Uttalelsen ble tolket som en boikott av pressen. 

Denne uken avviste Märta Louise at det er snakk om boikott. 

– Jeg har sagt at jeg ikke kommer til å kommentere mer på artikler og sånn, det er dèt vi ikke skal. Jeg har aldri sagt at jeg skal boikotte pressen eller ikke snakke med dem, sier Märtha Louise til VG på vei inn til Elle-gallaen fredag kveld. 

– Det var dere som fant på det med boikott, sier hun til avisen. 

Etter uttalelsen i april reagerte flere på hvordan paret forholdt seg til pressen. Aftenposten-kommentator Ingeborg Senneset kalte uttalelsen ubegripelig arrogant og udemokratisk. Det har også rådet usikkerhet om pressen får mulighet til å dekke bryllupet til prinsessen og Verret i august i Geiranger. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS