Erik Sergio Auklend (32).)Eline Larsen (25), Nicoline Bjerge, og Louise Samnøy (28) er ansatt som journalister i Drammen Tidende.
Erik Sergio Auklend (32).)Eline Larsen (25), Nicoline Bjerge, og Louise Samnøy (28) er ansatt som journalister i Drammen Tidende.

Drammens Tidende ansetter fire journalister

Nicoline Bjerge (30), Erik Sergio Auklend (32), Eline Larsen (25) og Louise Samnøy (28) er ansatt som journalister i Drammen Tidende.

Publisert Sist oppdatert

Drammen Tidende har ansatt fire journalister, opplyser avisen i en pressemelding.

Nicoline Bjerge er utdannet statsviter og har også studert journalistikk og organisasjon og ledelse.

Hun har tidligere jobbet med HR i Norges Bank, Sporveien og Bane NOR og har lang politisk erfaring fra bystyret i Drammen.Nicoline skal jobbe med politikk og nyheter.

– Det blir kjempespennende å følge lokalpolitikken i Drammen tett som journalist. Jeg har lyst til å sette søkelyset på hva de politiske vedtakene betyr for folk, sier Bjerge og legger til:

– Det er en veldig dyktig gjeng i Drammens Tidende som jeg gleder meg til å jobbe sammen med fremover.

Erik Sergio Auklend har tidligere jobbet i NRK Sporten og ved lokalkontoret i Rogaland, i Budstikka og for Rogalands Avis.

Nå blir han frontsjef i Drammens Tidende. Han kommer fra en stilling som nyhetsjournalist i samme avis.

– Jeg ser på dette som en spennende mulighet til å videreutvikle egne ferdigheter, som jeg rett og slett ikke kunne takke nei til. De siste årene har vi gjort ekstremt mange positive veivalg, og jeg gleder meg til å bidra til at vi skal fortsette å vokse, sier Auklend.

Eline Larsen (25) begynte som tilkallingsvikar i Drammens Tidende i mars 2019, og har hatt flere vikariater i avisen siden det. Nå har hun fått fast jobb som journalist og skal jobbe med nyheter, kjendis- og boligstoff.

– Jeg er utrolig stolt, takknemlig, ydmyk og overlykkelig over muligheten jeg har fått. Det siste året har jobbet mye med bolig- og kjendisstoff, og jeg ser fram til å fortsette med det. Jeg synes jobben er morsom, spennende og lærerik, og trives veldig godt i redaksjonen, sier Larsen som ser frem til fortsettelsen.

Louise Samnøy (28) kom fra jobben som sportsleder i Østlands-Posten. Hun har også frilanset for Eurosports fotballsendinger og TV3s håndballsendinger.

Louise Samnøy har tidligere jobbet i NRK, TV 2, VG og Budstikka.

– De siste årene har jeg jobbet mye med sport, og syns det nå er veldig spennende å få sjansen som nyhetsjournalist, selv om det nok blir litt sport fremover også. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av arbeidsmiljøet i Drammens Tidende og setter stor pris på å få mulighet til å jobbe her.

Powered by Labrador CMS