Redaktører i Drammens Tidende. Fra v: Hege Breen Bakken, politisk redaktør, Espen Sandli, ansvarlig redaktør og Janne Sundelius Braathen, nyhetsredaktør

Ansettelses-boom i Drammens Tidende: Janne Sundelius Braathen blir nyhetsredaktør

I tillegg ansetter avisa fire journalister: Mathilde Torsøe (29), Vegard M. Aas (29), Linn Christoffersen (25) og Oda Bekkestad (23).

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter å ha vært konstituert i stillingen som nyhetsredaktør i noen måneder, har Janne Sundelius Braathen (31) denne tittelen fast fra 1. november, skriver Drammens Tidende i en pressemelding. 

– Det er med litt skrekkblandet fryd jeg tar over rollen som nyhetsredaktør på fast basis. Men aller mest fryd. Jeg er så glad i folka, Drammens Tidende og byen vår. Kulere jobb kan man ikke ha, sier Sundelius Braathen i meldingen. 

Janne Sundelius Braathen blir nyhetsredaktør i Drammens Tidende.

Nylig tok Espen Sandli over sjefredaktørstolen fast, etter at Kristin Monstad sluttet og begynte i togselskapet Go-Ahead. I tillegg er Hege Breen Bakken politisk redaktør.

– Med Janne vet vi at vi får full kontroll på nyhetsmaskinen i Drammens Tidende. Hun vet hva som er de beste sakene for avisa og distriktet vårt. I tillegg nyter hun stor respekt i staben, sier ansvarlig redaktør Espen Sandli i meldingen. 

I tillegg melder avisa at de har ansatt fire journalister i fast stilling den siste tiden. 

 

De fire nye er:

  • Mathilde Torsøe (29)
Drammens Tidende har ansatt fire nye journalister. Vegard M. Aas, Linn Christoffersen, Oda Bekkestad og Matilde Torsøe.

«Har erfaring fra blant annet NRK og Nordlys. Har vært i Drammens Tidende siden februar og har på kort tid blitt en sentral journalist i redaksjonen. Skal jobbe med økonomi og Drammen sentrum i nysatsingen DT24», skriver DT i beskrivelsen. 

  • Vegard M. Aas (29)

«Er utdannet fotograf, men har også en svært god penn. Har allsidig bakgrunn fra blant annet NRK, Radio Norge og ikke minst som blålysjeger. Skal jobbe med nyheter», skriver DT i beskrivelsen av Aas. 

  • Linn Christoffersen (25)

«Har tidligere jobbet i NRK, Drammens Tidende, Svelviksposten – og er nå i Jarlsberg Avis. Er en allsidig journalist, som i første omgang skal jobbe med nyheter og hendelser», skriver DT i beskrivelsen. 

  • Oda Bekkestad (23)

«Studerer for tiden i USA, men flytter hjem til jul. Har vært sommervikar i Drammens Tidende i flere år og er et supertalent. Skal jobbe med nyheter – og sport», skriver DT i beskrivelsen. 

Powered by Labrador CMS