Knut Storvik (35) og Sonia Drivdal Patella (23) begynner i Drammens Tidende.
Knut Storvik (35) og Sonia Drivdal Patella (23) begynner i Drammens Tidende.

Drammens Tidende henter to nye frontsjefer: Knut (35) og Sonia (23)

Knut Storvik (35) og Sonia Drivdal Patella (23) forlater henholdsvis Romerikes Blad og Sandefjords Blad for å begynne i DT.

Publisert

Drammens Tidende utvider lager, og henter to nye frontsjefer til avisa, skriver de i en melding. 

De to er Knut Storvik (35) og Sonia Drivdal Patella (23). Storvik kommer fra Romerikes Blad, hvor han egentlig skulle være med på nysatsingen Mitt Jessheim. Nå blir det heller Drammen, og han begynner der allerede 1. november. Han har i tillegg erfaring fra GD og en bachelor i journalistikk fra Bodø. 

– Jeg er veldig ydmyk på å komme til et mediehus som er i skikkelig vekst og iallfall sett utenfra virker som om det er skikkelig driv i. Gleder meg til å bli en del av laget – og utvikle DT videre, sier han i meldingen. 

Patella kommer fra Sandefjords Blad, har en bachelor i journalistikk fra Universitetet i Stavanger og har fungert i ulike roller i Sandefjords Blad det siste halve året. Hun begynner i DT 1. januar. 

– Jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten og gleder meg til å bli en del av DT-laget. Sammen skal vi sette dagsorden og nå nye mål, sier hun.

Nyhetsredaktøren er glad for å få dem med på laget:

– Begge to imponerte oss stort i intervjurundene og har konkrete resultater å vise til fra våre søsteraviser. De er motiverte, dedikerte og sultne på å være med på å løfte Drammens Tidende til nye høyder. Vi gleder oss til begge to er på plass, sier konstituert nyhetsredaktør Janne Sundelius Braathen i meldingen.

Powered by Labrador CMS